Vårdgivare

Företaget har ett fåtal läkare anställda och en pool av läkare med olika specialiteter och erfarenhet. Alla läkare som arbetar med oss har genomgått företagets kvalitetsprogram där både formell utbildning, erfarenheter granskas och konsultativ förmåga skattas. Denna pool består av ca 400 läkare inom olika specialiteter.

Korttidsbemanning – vår specialitet

Stockholms Akutläkargrupp erbjuder bemanning upp till en vecka. Vår korttidsbemanningstjänst där vi med kort varsel bemannar 1-5 dagar är vår mest använda och uppskattade tjänst. I Stockholm klarar vi oftast att vara på plats inom 2 timmar från det att vi fått uppdraget vilket innebär att vi är på plats samma dag som någon av ordinarie läkare tex är sjuk, eller hemma med sjukt barn.

Som kund till Stockholms Akutläkargrupp har du naturligtvis alltid din personliga kontaktperson hos oss. Din handläggare hjälper dig med alla frågor kring ett uppdrag från start till fullföljt uppdrag. Du har också fri tillgång till vår uppdragsportal där du enkelt, när som helst på dygnet bla kan lägga upp ett nytt uppdrag och se status på pågående uppdrag. Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss med en intresseanmälan! Eller ring oss på 08 753 47 48.

Logga in